Sessies

In ons onderbewustzijn worden ook onverwerkte emoties en gevoelens opgeslagen, deze worden fysiek vastgehouden door het lichaam o.a. spieren. bindweefsel. Dit vasthouden zorgt op lange termijn voor teveel verzuring, waardoor er ook klachten ontstaan. De behandeling is een fysieke massage, maar heeft een energetisch effect op de onderliggende spanning in het lichaam. Fysieke pijn tijdens de massage is vaak energetisch gerelateerd aan emotionele pijn die naar de oppervlakte komt, dit kan een emotionele en fysieke ontlading geven wanneer blokkades energetisch gaan loslaten.

Elke sessie heeft zelfzorg nodig, waardoor een volgende laag zich kan gaan ontvouwen. Dit is een natuurliik proces en laat zich ook niet forceren. Ons lichaam beschikt zelf over een wijsheid die het tempo van het opruimingsproces bepaalt. Dit energetisch opruimingsproces herhaalt zich, totdat uiteindelijk alles is losgelaten en je weer energetisch in balans bent. Voor iedereen kan een sessie heel anders zijn, elk lichaam heeft een eigen ontvouwingsproces wat kloppend is.

Bij de eerste behandeling wordt de circulatie vanuit de benen weer op gang gebracht, zodat de verzuring uit probleemgebieden door het lichaam op een natuurlijke wijze worden opgeruimd. Bij de aanwezigheid van nog veel stressenergie ofwel verzuring in het lichaam is het advies om de eerste drie behandelingen korter na elkaar in te plannen. Afhankelijk van de hoeveelheid stressenergie in het lichaam kan men ook kiezen voor een langere behandeling. Een behandeling blijft door het op gang gebrachte ontladingsproces doorwerken. Het is wél belangrijk dat dit ontladingsproces blijft doorgaan, om het gewenste effect te behalen.

Na de eerste behandeling kan in overleg bepaald worden wanneer men voor een vervolg behandeling terugkomt. Na verloop van tijd kunnen de periodes tussen de behandelingen langer worden en vanuit eigen behoefte preventief gedaan worden als onderhoud. Voor mensen met een drukke agenda of in stressvolle tijden kan men ook kiezen voor langere behandelingen en deze afwisselend combineren met kortere behandelingen. Zo blijft men sneller de signalen aanvoelen, waardoor het lichaam eerder kan ontspannen en beter in balans blijft.

Sessiedagen

Maandag t/m zondag met uitzondering van feestdagen.

 

Afspraak

Tijdens mijn werk ben ik telefonisch niet bereikbaar, u kunt een afspraak maken per mail

U ontvangt z.s.m. een afspraakbevestiging per mail.

Prijs

1:30 uur € 85,00
1:45 uur € 99,-
2 uur € 113,-
   
Kinderen 1 uur 71,50
   
   

Betaling:

Per factuur en binnen 8 dagen.

Aanbieding:

3 sessies van 1:30 uur € 236,50 incl. BTW
2 maanden geldig na aankoop

3 sessies van 1:45 uur € 275,00 incl. BTW
2 maanden geldig na aankoop

3 sessies van 2 uur € 313,50 incl. BTW
2 maanden geldig na aankoop

 

Hygiëne

In verband met hygiëne graag gedouched zijn voor een sessie.
 

Betalingsmogelijkheden: per bank.
Sessies: worden niet vergoed door zorgverzekeraar.

Voor bedrijven en particulieren zijn de kosten voor coaching onder voorwaarden aftrekbaar. Kijk voor informatie op de site van de Belastingdienst of overleg met uw eigen belastingadviseur.

 
Adres vindt u bij contact
 

 

Annulering

Bij annulering wordt u verzocht dit per mail door te geven, minimaal 48 uur van te voren.

Tot 48 uur, zijn er geen kosten.

Bij annulering binnen 24 uur, wordt de prijs in rekening gebracht, i.v.m. de gereserveerde tijd.

Privaybeleid

Klik hier voor de privacyveklaring.